Fra låsesmede til rejsebureauer – Youtube hitter

I denne artikel vil jeg fokusere på at fortælle om en række virksomheder, der måske noget overraskende, men med succes benytter sig af videomarkedsføring på Youtube.

Alle ved at verdens største søgemaskine hedder Google, men langt færre ved, hvilken søgemaskine, der så er nummer to? Er det Bing, Yahoo eller måske Yandex?

Nej, Google ejer også verdens anden mest brugte søgemaskine – det er nemlig Youtube. Derfor giver det altså rigtig god mening for virksomheder at benytte sig af markedsføring på Youtube. Herunder viser jeg et par eksempler på virksomheder, der kan bruge Youtube til at få kunder eller inspirere potentielle kunder på lang sigt.

Låsesmeden i København

Jep, selv låsesmede bruger Youtube nu om stunder. Her er det den københavnske låsesmed HV Låseteknik, som har lavet en hurtig video.

Jeg fandt den og var alligevel lidt overrasket over, at selv låsesmede nu bruger Youtube, det er meget sejt!

HV Låseteknik er et københavnsk firma, der kan hjælpe med alt fra klassiske låsesmed-opgaver til alarmer som de sælger på deres website. Du kan læse mere om firmaet ved at klikke på linket til deres hjemmeside over videoen her.

Rejsebureauer på Youtube

Den næste giver måske lidt mere mening. Jeg er personligt vokset op med at kigge på en masse billeder og læse beskrivelser, når jeg skulle finde ud af, hvor min næste rejse skulle gå hen.

Men som jeg også nævnte i mit seneste indlæg om Edinburgh, så giver det altså bare så meget mere mening at sætte sig foran skærmen og se på en veludført video.

Et af de rejsebureauer, der gør det rigtig godt på Youtube er efter min mening Unique Travel. Et danske rejsebureau, der laver skræddersyede rejser til Asien – og eftersigende gør de det godt, hvis man læser deres kunders udtalelser.

Deres sidste video er fra Malaysia og da jeg så den var jeg klar til at booke flybilletterne til det asiatiske rejseland med det samme. Det var sådan set kun et kig i netbanken, der holdt mig tilbage 😀

Kender du et firma, der gør det ekstra godt på Youtube?

En tanke om “Fra låsesmede til rejsebureauer – Youtube hitter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.