asien rejser

Rejser til Asien – Top 3 rejselande

I dagens indlæg vil jeg lave en top 3 liste over rejselande i Asien. Listen er lavet for at inspirere dig, der endnu ikke har rejst til Asien og måske synes det er overvældende at vælge, hvilket land rejsen skal gå til. Hvis du allerede har rejst til Asien må du naturligvis gerne læse med 😉

Vi lægger ud med et land, der står mit hjerte nært.

1. Thailand


Der er ingen tvivl om, at Thailand er min yndlingsdestination i Asien. Det er der mange gode grunde til, men her er top grundene til at jeg ofte rejser til Thailand:

  • Det er nemt; man kan flyve direkte fra København til Bangkok og priserne er ofte nede omkring 3500 kr. Det er altså billigt!
  • Thailand er billig – ganske vist ikke SÅ billig som mange forestiller sig, men man kommer stadig langt for sine penge
  • Thailand er gearet til turisme; forstået på den måde, at transport rundt i Thailand bare fungerer og der er så mange fede hoteller derude.
  • Naturen i Thailand er sindssygt flot – se bare videoen som jeg har indsat herover

2. Bali (Indonesien)

Så skal vi lidt længere sydpå og til ferieøen Bali, der ligger i Indonesien. Indonesien er jo et enormt land, der spænder over utroligt mange øer, men Bali er min klare favorit og igen en destination, der er god som første rejse til Asien.

Flyvetiden til Bali er lidt længere, da man skal stoppe et sted – f.eks. i Bangkok lufthavn – men når man så er der er det nemt at komme omkring til de forskellige ferieområder.

Jeg kan i sær anbefale Canggu, Ubud og Lovina på Bali (læs om flere områder på Bali her). På Bali kan du bl.a. opleve rismarker, bo i villa med privat pool og klatre op på vulkaner.

3. Vietnam (Halong Bay)


Vietnam er lidt ala Thailand et meget stort rejseland, hvor der er stor forskel på de forskellige områder. Jeg har ikke rejst voldsomt meget i Vietnam, men jeg blev så blown away af besøget i Halong Bay, at det er på min liste.

Halong Bay er uden tvivl noget af det smukkeste natur jeg nogensinde har set. Det er ikke et hemmeligt sted, så der er mange turister, men det bliver sikkert kun værre, så jeg vil virkelig anbefale at få booket flybilletten til Vietnam og rejse derover – det er smukt!

God rejse til Asien!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.