Oplevelsesgaver passer til alle

Hvis du står og mangler en gave og har svært ved at finde ud af, hvad det skal være, er oplevelsesgaver altid en god idé. Ved at købe en oplevelsesgave sikrer du dig, at modtageren ikke bliver skuffet, og vil få en oplevelse de sent vil glemme. På duglemmerdetaldrig.dk finder du et kæmpe udvalg af oplevelser uanset, og oplevelser, der kan opleves uanset hvor i landet modtageren bor.

På hjemmesiden finder du alt fra barista-kurser til undervandsjagt i Østjylland. Det eneste du skal tænke over er, om modtageren er til mest til action-prægede oplevelser, oplevelser, der har mad som fællesnævner, kreative oplevelser eller noget helt tredje.

Giv en oplevelse og overrask

Med lige præcis undervandsjagten er du næsten garanteret at overraske din modtager. Denne aktivitet foregår, som navnet lyder, under vand og det er i bund og grund en anden form for fiskeri. Her foregår fiskeriet i fiskenes eget terræn, og det gør fisketuren til en helt anden oplevelse og langt mere action-præget.

Inden turen får du en introduktion til hvordan du skal gebærde dig under vand for at fange dit bytte, og alt udstyr er med i prisen. Det er selvsagt rarest at tage turen i sommermånederne, og det er muligt at købe gavekortet til flere forskellige steder i landet. En tur på undervandsjagt koster 499 kr. pr person.

Skal det være en gave, der er lidt mere afslappende, er der masser at vælge imellem. Spaophold er for eksempel en af de oplevelser, der er blevet meget populære de seneste år og med god grund. På et spaophold afskærmer du  dig fra hverdagens stres og jag, og skal udelukkende fokusere på de smukke omgivelser og på at slappe af og forkæle dig selv.

En af de steder, hvor du får meget for pengene er på Falkenberg Strandbad. Stedet ligger på den svenske vestkyst i meget smukke omgivelser. I pakken får du en overnatning, 3-retters middag, morgenmadsbuffet og ubegrænset adgang til spafaciliteterne. Du har desuden havudsigt fra dit værelse, saunaen og fra poolen. Dermed er det altså også muligt at tage et dyb i havet. Et ophold på Falkenberg Strandbad koster 2.779 kr. for to personer.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.