Nye hårde hvidevare

Jeg er lige flyttet fra et hjem jeg har boet i i mange år, til en gammel lejlighed som jeg var heldig at få fingre i. Desværre er der visse ting jeg ikke har i den nye lejlighed, om som jeg aldrig selv har skullet købe; nemlig hårde hvidevare. I min gamle lejlighed havde foreningen en fælles vaskekælder, der stort set altid var ledig om kostede 10 kr pr vask.

Ny vaskemaskine

I denne omgang er jeg dog tvunget til at købe en vaskemaskine og måske en tørretumbler. Faktisk har køkkenet også plads til en opvaskemaskine, så det overvejer jeg også kraftigt at investere i. Selvom det ville blive en dyr omgang også at købe en opvaskemaskine tror jeg virkelig den ville kunne forbedre min livskvalitet med mange procenter.

I forhold til køleskabe har jeg mest kigget efter små køleskabe med en indbygget fryselåge, da mit køkken er ret småt, og der kun bliver plads til et lille køleskab. Alternativt kunne jeg have et stort køleskab stående i stuen, men da det kun er mig selv, der bruger det, går det fint med et lille køleskab.

Jeg skal derudover også have mig en vaskemaskine, for jeg nægter at gå på møntvaskeri hver gang jeg skal vaske. Den har jeg også tænkt mig at finde online, og jeg har besluttet, at min nye vaskemaskine skal være kombineret vaskemaskine og tørretumbler, for ellers kommer min stue til at drukne i vasketøj, der står og tørrer.

Normalt tørretumbler jeg ikke meget af mit tøj, men håndklæder og sengetøj fylder enormt meget, og det er rarest, at have muligheden for at tørretumble det. Desuden går jeg generelt efter de mest miljøvenlige hårde hvidevarer, så tørretumblingen bliver så skånsom som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.