mor

Mors dag fortjener ekstra meget opmærksomhed hvert år – Gaveinspiration

Selvom man ikke går meget op i mærkedage er der stadig ting, der bestemt er værd at fejre. Mors dag er en af de ting. Det er en mulighed for at vise sin taknemlighed for de mødre, der altid giver mere end de får igen.

På gaveinspiraiton.dk kan du finde masser ideer til, hvordan du kan forkæle din mor på dagen. Læs mere her.

Mors dag falder hvert år på den anden søndag i maj, og dagen opstod oprindeligt i 1800-tallet som en dag, der stod for fred. Her foreslår hjemmesiden ting du kan gøre for din mor, der ikke koster penge, hvis man har lyst til at give en lidt mere personlig gave, eller hvis pengepungen ikke lige er til det helt store.

De foreslår blandt andet overtage nogle af hendes pligter for hende, at lave en stor middag til hende med alt hendes yndlingsmad, at invitere hende ud at spise, i biografen eller at invitere hende på massage og wellness. Hvis du er derimod er mere til fysiske gaver, har hjemmesiden også en masse gode forslag.

Oplevelser til mors dag

De foreslår blandt en oplevelse som din mor med sikkerhed aldrig har prøvet før: dinner in the dark. Her spiser man altså i mørke, for at vise solidaritet for de synshandicappede tjenere (køkkenpersonalet kan dog se noget), der arbejder på restauranten, og så giver det en helt anden smagsoplevelse, da man ved at lukke af for en af de andre sanser forstærker smagssansen.

Her får du en tre retter menu, der i størstedelen består af økologiske råvarer, og menuen er hemmelig. Her kan du desuden også vælge imellem en øl- vin- eller alkoholfri menu, the eller kaffe og en lydquiz, der alle er inkluderede i prisen. En tur på Dinner in the Dark koster 995 kr. pr person.

En af de andre oplevelser som gaveinspiration.dk foreslår er abonnement til magasiner. De fleste synes det er enormt hyggeligt med et blad engang imellem, og derfor vil et abonnement på din mors yndlingsmagasin være en hyggelige og betænksom gave. Hjemmesiden foreslår, at du kigger i din lokale kiosk.

Se en Youtube-vlog om mors dag i USA her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.