mobildata

Find det mobilabonnement, der passer til dig

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvad du har brug for, når du skal vælge dit mobilabonnement. Hvis du for eksempel betaler for meget data, men bruger lidt, kan du sikkert nøjes med et noget billigere abonnement.

Ydermere kan dem, der taler meget i telefon komme ud for at løbe tør for taletid og skulle købe sig til mere. Her skal man overveje at købe et abonnement med fri tale.

Hvor meget data bruger du om måneden?

Det er vigtigt at sætte sig ind i, hvor mange minutter man taler om måneden, og hvor mange GB data man bruger. Derudover er det også vigtigt at overveje, hvor meget man bruger data i udlandet og altså om det er noget, der skal fylde i éns abonnement. Med andre ord er der altså mange forskellige sammensætninger at vælge imellem, og det er vigtigt at finde ud af, hvad man skal prioritere, så man ikke ender med at betale for noget man ikke bruger.

Her er Billig Mobil Abonnement en stor hjælp. Her kan du se en oversigt over mobilabonnementer, og hvad de forskellige indeholder og koster. Derudover viser hjemmesiden også nogle af de mere skjulte ulemper ved abonnementerne, som for eksempel bindingsperiode, og om der er et gebyr ved oprettelse. 

Hvis man for eksempel taler meget i telefon kan det uden tvivl være en fordel at vælge et abonnement med fri tale. Man skal så enten være forberedt på at gå ned på nogle af de andre parametre eller at betale mere for abonnement. Igen kommer det an på, hvad man har brug for.

For eksempel udbyder Green Tel et abonnement med 50 timers tale tid og 20 GB data for 149 kr. om måneden. Her er der ingen binding, fri sms og ingen oprettelse, og ved at købe et abonnement hos Green Tel støtter man en masse bæredygtige mærkesager, som man læse mere om hos selskabet.

Abonnementet inkluderer også ekstra tjenester, som kan være værd at undersøge – hvis det er noget man abonnerer på i forvejen er der helt sikkert penge at spare her.

Læs mere om økonomi her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.