hund

Få en lækker pakke til din hund hver måned

Det er efterhånden blevet ret populært at købe abonnementer på pakker,  der består af produkter man får tilsendt en gang om måneden. Det er næsten ligesom en adventsgave, der ankommer en gang om måneden. Nu er det også muligt at købe hyggelige pakker med nye produkter til hunde.

Vi ser på en webshop med ‘hundepakker’

Hos Loppetjansen.dk kan man vælge mellem ni forskellige pakker, og de inddelt efter størrelsen på hunden, størrelsen på pakken og om man ønsker grain free godbidder. I disse pakker får man nye godbidder og nyt legetøj. Med de nye godbidder er det således muligt at udvide hundens smagsrepetoire og derudover også finde hundens nye yndlingsgodbidder.

Loppetjansen.dk sælger dog også andre produkter til stort set alle slags kæledyr og endda også til ejeren. Som en af de få kæledyrshjemmesider sælger de produkter til både husdyr og heste. Af de mindre kæledyr er det blandt andet muligt at købe udstyr til skildpadder, fisk, gnavere så som chinchilla, degu, dværgkanin, fugle, kaniner, mus, marsvin, og rotter.

Ting til ‘hundehjemmet’

Det største udvalg finder man dog indenfor hundekategorien. Her tilbyder Loppetjansen.dk alt, hvad man kunne tænke sig af tilbehør til hunden uanset, hvor gammel hunden er. For eksempel er det yderst nyttigt at anskaffe sig et hvalpebur, for at afgrænse eventuelle ødelæggelser hvalpen måtte lave, og forhindre at hvalpen bliver forvirret i de første dage den er i dens nye hjem.

Disse hvalpegårde kan man få i alverdens afskygninger og prisklasser. Man kan for eksempel erhverve sig en løbegård i nylon, der ligger i mellemprisklassen på 749 kr., og der er designet i stil med et sammenklappeligt telt, så det både er let at transportere og rengøre.

I den lidt dyrere ende kan man erhverve sig en koksgrå rumopdeler, der er lidt mere robust i kvaliteten til 1419 kr. som et andet alternativ kan man i tilkøb eller som alternativ køb et hundegitter, der fungerer som en hundedør.

Hunden er således tvunget til at blive indenfor hundegitteret, men kan stadig se sin ejer, og vil på den måde forblive tryg. Et hundegitter koster fra 399 kr. og op til 949 kr. Derudover er det også muligt at købe græsningsbure til kaniner og andre gnavere man vil have til at gå i haven. 

Jeg får helt lyst til at anskaffe mig (endnu) et kæledyr…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.