penge

Halskæder som gave til hende – også i 2020

Vi kender det allesammen – man leder efter en gave til kvinde, der har det hele og som godt kan lide at handle sine smykker selv. Så hvad gør vi? Vi tager måske en tur forbi Google og søger efter nye smykker eller halskæder. Når det er nye kollektioner, så må vi da være sikre på, at hun ikke ejer gaven allerede – ikke sandt? 

Det er i hvert fald min egen tilgang til at give gaver til personer, der som udgangspunkt “har det hele”. Det kunne naturligvis også være en rejse eller en oplevelsesgave, men hvis vi nu ser på en gave til hende, der kun skal koste et par hundrede kroner.

Søg på Google efter nye produkter

Så her er altså mit bedste tip til dig, der også skal give gaver til dem der har det hele – søg efter din ønskede gave efterfulgt at årstal. Således vil jeg i år, når jeg gerne vil give min mor en ny halskæde (og jeg vil være sikker på, at jeg ikke giver hende noget hun allerede ejer) søge efter: “halskæde til kvinder 2020”.

På den måde får jeg kun de nyeste kollektioner fra de forskellige designere og jeg er dermed relativt sikker på at jeg giver hende en gave hun ikke allerede har. I ovenstående tilfælde fandt jeg f.eks. frem til halskæder fra Dansk Copenhagen og overvejer lige nu om jeg skal købe en fra den nye ‘Be A Minimalist’ kollektion fra de danske smykkekunstnere.

Tag et kig på Google-søgningen her.

Metoden til at finde gode gaver findes i øvrigt også på Youtube, hvor man så ikke finder deciderede produkter, men måske finder god inspiration til hvad man vil give. Her er det igen indenfor smykker jeg har kigget:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.