Edinburgh er Skotlands fortryllende hovedstad

Hvis du nogensinde har drømt om at træde direkte ind i en verden af smukke bygninger, episk natur og masser af hygge, så skal du rejse til Edinburgh i Skotland.

Herunder får du serveret tre gode grunde til at rejse til Edinburgh. Start dog lige med at se Rejsekris’ Edinburgh rejseguide på Youtube herunder – så er du med på, hvad jeg mener, når jeg siger, at Edinburgh virkelig er fortryllende.

Videoen er lavet af https://rejsekris.dk

Nemt og billigt at rejse til Edinburgh

Smut selv ind forbi Skyscanner og tjek hvor billigt det er at flyve til Edinburgh. Hvis du søger bare et par uger frem i tiden så vil du ofte kunne flyve fra København til Edinburgh for omkring 500 kr retur. Det er billigt!

Læg dertil, at det britiske pund er historisk lavt for tiden og så er du godt på vej til at få en rigtig billig storbyferie.

Masser af billige hoteller i centrum

Hvis du har prøvet at booke dig ind på et hotel i London så ved du, hvor dyr en fornøjelse det er. I Edinburgh er det anderledes – i Edinburgh er hoteller i centrum billigere (se linket).

Og man kan derfor bo lige i hjertet af Edinburgh for omkring 3-400 kr pr overnatning. Et godt eksempel er Ibis hotellerne, der ligger lige midt i byen – de kan anbefales.

Naturen er smuk i Edinburgh

Selv midt inde i byen er der natur – tag turen op på Arthurs Seat og så har du en eminent udsigt over den skotske hovedstad. Ret skal være ret; det er ikke alt i byen, der er lige billigt, så det er med at tage de gratis glæder med.

En sådan er Arthurs Seat, hvor man simpelthen bare vandrer op og bliver så belønnet med en af de smukkeste by-udsigter der findes i verden.

Rejs til Edinburgh med det samme! 😀

2 tanker om “Edinburgh er Skotlands fortryllende hovedstad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.