bilreklame

Bilreklamer er en god måde at brande dit firma offline

Der er en stigende tendens, når det kommer til markedsføring og branding af firmaer.

Internettet er ikke længere noget man tilgår hjemme fra computeren – man har det med sig i lommen overalt og endda også på armen i form af et smartwatch.

Så det giver da også god mening, at mange firmaer kigger mod internettet, når de skal markedsføre sig selv.

Man kan arbejde med Google Ads og reklamer på Facebook, der er meget nemt at måle på, så man kan nemt se, at hvis man bruger 100 kr og tjener 120 – så er det en god reklame.

Det er umiddelbart en god idé, men det bliver også hurtigt en dyr fornøjelse altid at skulle have firmakortet frem og betale Google og Facebook. Det er med andre ord ‘pay to play’.

Der er andre muligheder for at reklamere for sit firma og det er offline.

Offline annoncering – reklamer på din bil

Tidligere var det en kæmpe ting at bruge bilreklamer som en aktiv del af markedsføringen af et firma. Det er som om, at der i de sidste 10 år har været så massivt fokus på online markedsføring, at mange har glemt, at mennesker altså også færdes offline.

Et sted at starte kunne være med en bilreklame, der i sær er relevant, hvis du er håndværker, låsesmed, VVS’er eller maler – du bruger trods alt en del tid på vejene og samtidig holder din bil gerne en rum tid på en villavej.

Mon ikke det kan inspirere naboerne til din kunde, der måske også mangler en håndværker til en opgave? Eller også husker de i hvert fald, at deres nabo på et tidspunkt fik lavet noget arbejde og måske spørger de ind til, hvem der blev brugt.

Det vigtigste er at få markeret sig med sit firmalogo på bilen. Et sted man kan få firmalogo nemt og hurtigt på sin bil er billig-bilreklame.dk, der er en del af A’sign (et større dansk firma beliggende på Amager). Her koster det kun fra 1998 kr at få monteret sin bilreklame!

Det får du selvfølgelig også en del klik fra Google Ads eller Facebook for, men tænk så på, hvor mange der egentlig ser din bil.

Og hvor mange år bilreklamen holder på din varevogn – det er altså muligvis en rigtig fornuftig investering.

Offline reklame holder stadig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *