Besøg Firenze og Toscana

Firenze er en af Europas største kulturskatte. Hvis du nogensinde har været der, ved du, at det er som at træde ind i en anden verden af antikke bygninger og stemninger. Derudover kan Italien bare noget helt specielt, især i forhold til arkitektur og madkultur. Det er kombinationen af disse to ting, der gør det helt specielt at være i Italien.

Derudover har Firenze ikke bare et pejlemærke, men det er som om at hele byen i selv er en attraktion. Derudover ligger byen genialt, som det store bycentrum i Toscana. Byen er altså oplagt at besøge i kombination med en naturskøn ferie lidt længere ude på landet. Ligeledes kan en byferie i Firenze kombineres med småture ud til vingårde og restauranter beliggende på landet i Toscana.

Kontraster i Toscana

Det er netop kontrasten mellem by og land, der også er helt genial ved Italien. I takt med at turistindustrien er boomet de seneste år, er der også kommet flere turister til Toscana, hvilket selvfølgelig gør byen endnu mere travl. Derfor kan det være en god idé at kombinere en ferie i Firenze med smutture ud på landet.

Derudover er det landlige landskab i Toscana verdenskendt, og dette er der en grund til. Det er nemlig helt særpræget og utrolig smukt, og man får fornemmelsen af at være tilbage i en tidslomme. Med andre ord er det som om at Toscana har haft en hel særlig stemning i århundreder, der er blevet bevaret. Du kan læse mere om Firenze og Italien her: https://www.nynoerreport.dk/

Derudover ligger en tredjedel af UNESCOs kulturarv i Firenze, hvilket må siges at gøre den til en kulturel metropol. Selvom byen ikke er særlig stor, har den i utallige århundreder været et kulturelt samlingspunkt, hvilket afspejler sig i den høje fordeling af UNESCOs kulturfredninger. Dette er altså også med til at gøre byen historisk interessant.

Hvis man vil besøge Firenze i forbindelse med en ferie i Toscana, skal man være opmærksom på, at det kan være besværligt at komme rundt i byen med bil. Det er klart anbefalelsesværdigt at parkere bilen på en station og derefter tage sporvognen ind til byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.